Η ομάδα θεάτρου La Strada δημιουργήθηκε αρχικά το 2009 με το όνομα «Βίδωμα» από τη Βίκυ Θαλασσινού και τη Δώρα Θωμοπούλου. Η εταιρεία έπαψε τη λειτουργία της ως νομικό πρόσωπο το 2012. Τα επόμενα χρόνια το έμψυχο δυναμικό της ομάδας συνέχισε τη δραστηριότητα της μέσα από συνεργασίες με άλλες Αστικές Μη κερδοσκοπικές Εταιρείες ως το 2019 όπου συστάθηκε εκ νέου σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Ομάδα Θεάτρου La Strada»

Πάγιος στόχος της είναι η εξερεύνηση θεατρικών κωδίκων που έχουν να κάνουν κυρίως με τη διάδραση, το αφηγηματικό θέατρο και το θέατρο ντοκουμέντο για παιδιά και ενήλικες.

Παρουσιάζει παραστάσεις σε κάθε χώρο που μπορεί να τις υποστηρίξει.

Συνεργάζεται με σκηνοθέτες, μουσικούς, θεατρολόγους, εικαστικούς.

2021 Ο παραμυθάς των Χριστουγέννων. Διαδραστικό δρώμενο με έθιμα των Χριστουγέννων για παιδιά, Δήμοι και σχολεία της Αττικής

2020 Πρώτη αγάπη. Παράσταση για ενήλικες, διασκευή από το ομώνυμο έργο του Ιωάννη Κονδυλάκη.

2020 Το πιο γλυκό ψωμί. Αφηγηματικό διαδραστικό δρώμενο βασισμένο στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι με ζωντανή μουσική, Θέατρο Αϊ Γιάννη Δέτη, Νάουσα Πάρος

2020 Το γαϊτανάκι Παραστατικό δρώμενο με θέμα τα αποκριάτικα έθιμα του τόπου μας, Δήμοι Αττικής

2019 Ο Παπουτσής και τα Ξωτικά Διαδραστική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι των Αδελφών Γκριμμ, Πνευματικό κέντρο Δήμο Ηράκλειο

2019 Το μήλο της Χιονάτης. Διαθεματική παράσταση σε δεκαπεντασύλλαβο με παραδοσιακή ζωντανή μουσική και τραγούδια, Θέατρο Βαφείο.

2018 Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα. Διασκευή του κλασσικού παραμυθιού σε διαδραστική παράσταση με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, θέατρο Βαφείο.

2016 Το καράβι με το φόβο . Διαδραστική παράσταση με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια βασισμένη σε λαϊκά παραμύθια, θέατρο Παραμυθίας.

2014 Το τραγούδι της γης .Οικολογικό παραμύθι για παιδιά , σε σχολεία.

2013 Το παραμύθι της οδού Πενταγράμμου. Ελεύθερη απόδοση από το ομώνυμο βιβλίο της Αγγέλικας Παπανικολάου , περιοδεία.

2013 Ο λόγος που μένει. Συμπαραγωγή με την ομάδα «Ομάδα τέχνης ασυλία», βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες προσφύγων , Στούντιο Μαυρομιχάλη.

2012 Τι απέγινε ο Ριχάρδος . Ένα παραμύθι για ενήλικες της Βίκυς Θαλασσινού, Φεστιβάλ Επινοώντας την παράσταση Θέατρο Νέου Κόσμου , Θέατρο Βρυσάκι.

2012 Το καμπαρέ της Δεκάρας . Επιθεωρησιακά κείμενα Βερολινέζικου καμπαρέ του Καρλ Βαλεντάιν, Χώρος τέχνης Ασωμάτων.

2010 Η Αλίκη στη χώρα των γευμάτων. Παραμύθι για τη διατροφή και την παχυσαρκία, θέατρο Ορφέας.

2010 Ποιος παγίδεψε τον Καραγκιόζη. Περιοδεία.

2009 Η Νεράιδα που δε γελούσε. Χριστουγεννιάτικη ιστορία για παιδιά, περιοδεία σε Δήμους και σχολεία.