Η ομάδα θεάτρου La Strada δημιουργήθηκε αρχικά το 2009 με το όνομα «Βίδωμα» από τη Βίκυ Θαλασσινού και τη Δώρα Θωμοπούλου. Η εταιρεία έπαψε τη λειτουργία της ως νομικό πρόσωπο το 2012. Τα επόμενα χρόνια το έμψυχο δυναμικό της ομάδας συνέχισε τη δραστηριότητα της μέσα από συνεργασίες με άλλες Αστικές Μη κερδοσκοπικές Εταιρείες ως το 2019 όπου συστάθηκε εκ νέου σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Ομάδα Θεάτρου La Strada» Πάγιος στόχος της είναι η εξερεύνηση θεατρικών κωδίκων που έχουν να κάνουν κυρίως με τη διάδραση, το αφηγηματικό θέατρο και το θέατρο ντοκουμέντο για παιδιά και ενήλικες. Παρουσιάζει παραστάσεις σε κάθε χώρο που μπορεί να τις υποστηρίξει. Συνεργάζεται με σκηνοθέτες, μουσικούς, θεατρολόγους, εικαστικούς.

2021

Ο παραμυθάς των Χριστουγέννων. Διαδραστικό δρώμενο με έθιμα των Χριστουγέννων για παιδιά, Δήμοι και σχολεία της Αττικής

2020

Πρώτη αγάπη. Παράσταση για ενήλικες, διασκευή από το ομώνυμο έργο του Ιωάννη Κονδυλάκη.

Το πιο γλυκό ψωμί. Αφηγηματικό διαδραστικό δρώμενο βασισμένο στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι με ζωντανή μουσική, Θέατρο Αϊ Γιάννη Δέτη, Νάουσα Πάρος

Το γαϊτανάκι Παραστατικό δρώμενο με θέμα τα αποκριάτικα έθιμα του τόπου μας, Δήμοι Αττικής

2019

Ο Παπουτσής και τα Ξωτικά Διαδραστική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι των Αδελφών Γκριμμ, Πνευματικό κέντρο Δήμο Ηράκλειο

Το μήλο της Χιονάτης. Διαθεματική παράσταση σε δεκαπεντασύλλαβο με παραδοσιακή ζωντανή μουσική και τραγούδια, Θέατρο Βαφείο.

2018

Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα. Διασκευή του κλασσικού παραμυθιού σε διαδραστική παράσταση με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, θέατρο Βαφείο.

2016

Το καράβι με το φόβο . Διαδραστική παράσταση με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια βασισμένη σε λαϊκά παραμύθια, θέατρο Παραμυθίας.

2014

Το τραγούδι της γης .Οικολογικό παραμύθι για παιδιά , σε σχολεία.

2013

Το παραμύθι της οδού Πενταγράμμου. Ελεύθερη απόδοση από το ομώνυμο βιβλίο της Αγγέλικας Παπανικολάου , περιοδεία.

Ο λόγος που μένει. Συμπαραγωγή με την ομάδα «Ομάδα τέχνης ασυλία», βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες προσφύγων , Στούντιο Μαυρομιχάλη.

2012

Τι απέγινε ο Ριχάρδος . Ένα παραμύθι για ενήλικες της Βίκυς Θαλασσινού, Φεστιβάλ Επινοώντας την παράσταση Θέατρο Νέου Κόσμου , Θέατρο Βρυσάκι.

Το καμπαρέ της Δεκάρας . Επιθεωρησιακά κείμενα Βερολινέζικου καμπαρέ του Καρλ Βαλεντάιν, Χώρος τέχνης Ασωμάτων.

2010

Η Αλίκη στη χώρα των γευμάτων. Παραμύθι για τη διατροφή και την παχυσαρκία, θέατρο Ορφέας.

Ποιος παγίδεψε τον Καραγκιόζη. Περιοδεία.

2009

Η Νεράιδα που δε γελούσε. Χριστουγεννιάτικη ιστορία για παιδιά, περιοδεία σε Δήμους και σχολεία.